Vil du være fri for hovedpine - så køb vores video guide

"Så tag dog en pille..."

- har du hørt den før?

For 40 år siden havde man ikke så stort kendskab til hovedpine og migræne. 

Og langt mindre kendte man til effektive behandlinger. Siden er der forsket, undersøgt og fremkommet specifik viden. Lægevidenskaben mener ligefrem, at der ikke er tale om noget éntydigt, men at der er langt over 100 forskellige typer hovedpiner. En kompleks lidelse, med andre ord.

Selv med dagens langt større viden om hovedpine - ofte konkret omsat gennem medicinering med forskellig effekt - er der hos de mange, der døjer med hovedpine en ofte irriterende smerte, der bare ikke vil gå væk. Et liv med periodisk- eller daglig hovedpine er for mange et ”ikke-liv”. Vi, der døjer med hovedpine bliver ofte set ned på af andre:

"Så tag dog en pille"

Det gør vi så, velvidende, at den som regel ikke gør os fri for hovedpine. Og når hovedpinen fortsætter, ledsages den tit af andre følgevirkninger som kvalme, træthed, en generel tung fornemmelse i kroppen, ømme muskler, forstoppelse - eller det modsatte - pga. for meget medicin. Desuden er der hele den kognitive side af pillens manglende effekt og den udeblivende lindring af hovedpinen: Tristhed, let depression, vredesudbrud. Man bliver måske ligefrem grådlabil og ønsker slet ikke at være tilstede...

Jeg har mange gange selv stået i situationen med pillen. Jeg kender til det, at have varierende grader af hovedpine gennem mange år. Men idag er jeg i det store og hele idag fri for hovedpine.

Den kan stadig forekomme hos mig - en sjælden gang imellem. Heldigvis har jeg mit fri for hovedpine-værktøj lige ved hånden, også på natbordet. Et selvudviklet og helt ukompliceret "quick-fix":

Efter godt 300  forsøg på mig selv, på klienter og kursister, viser Fri for hovedpine - metoden en succesrate på 80%. Jeg er selv så glad for at anvende værktøjet, for den akutte lindring af hovedpinen. Jeg opnår nemlig hurtigere mere overskud, optimisme og energi. Med Fri for hovedpine - metoden og værktøjet frygter jeg ikke længere et hovedpineanfald.

Akut lindring, ja tak!
Hovedpine er meget ofte et smertefuldt symptom på en ubalance i kroppen. Ofte er lidelsen tegn på at ”noget” ikke fungerer optimalt i kroppen. Sammen kan vi finde årsagen til den ubalance, der giver dig hovedpine. Og med Fri for hovedpine - metoden kan du hjælpe dig selv, genskabe balancen og slippe smerten. Så du får et liv med mere energi og overskud i hverdagen.

OBS!
Det er vigtigt for mig at pointere, at du med fri for hovedpine-værktøjet kan forbygge og opnå akut lindring af hovedpineanfald - men samtidig også pointere - at du skal øve, øve og atter øve dig, og ikke nødvendigvis forvente at behandlingen giver maksimal effekt de første gange. Men jeg ved, at du kan klare det. Jeg kunne, og så kan andre også;-)

Hvad du får?

Ved køb at undervisningsmaterialet får du en startpakke, så du kan komme hurtigt i gang.

Indhold i startsættet:

  • Adgang til streaming af video guide: Fri for hovedpine - metoden
  • Vejledning til startpakken - Fri for hovedpine - metoden i PDF format (kan tilkøbes i en printet udgave og sendes med i startpakke)
  • Nåleboks 100 ml
  • Små spritservietter, 30 stk.
  • Akupunktur nåle, 100 stk.
  • Japansk pebermynteolie 20 ml

Når du køber vores startsæt deltager du i en lukket gruppe på Facebook i i ét år. Her kan du kan stille spørgsmål til mig, og få yderligere råd og vejledning vedrørende din hovedpine. Link til gruppen - klik på billedet

Deltagelse i Fri for hovedpine Facebook gruppe

Èn gang om ugen vil der være live-video-streaming, hvor jeg fortæller om hverdags ting og daglige begivenheder i forhold til hovedpine, og du har mulighed for at stille spørgsmål til mig - under og efter forløbet.


World Health Organization (WHO) 

Godt 10% af den danske befolkning lider af hovedpine. Migræne og spændingshovedpine figurerer ifølge WHO (Verdenssundhedsorganisationen) som den 3. hyppigste lidelse, der mest fører til nedsat funktionsevne. Vi er med andre ord bekendt med, hvor invaliderende hovedpine og migræne kan være.

Gina Vinther, Akupunktør og Nada behandler

Gina Vinther, RAB godkendt akupunktør

Hovedpine, startpakke

Hovedpine, startpakke

995,00 kr.

Indhold i startpakken:

✔️ Adgang til streaming af undervisnings videoer: Fri for hovedpine- metoden
✔️ Vejledning til startpakken - Fri for hovedpine - metoden i PDF format (kan tilkøbes i en printet udgave og sendes med i startpakke)
✔️ Nåleboks 100 ml
✔️ Små spritservietter, 30 stk.
✔️ Akupunktur nåle, 100 stk.
✔️ Japansk pebermynteolie 20 ml

Bemærk:
Der er ikke spejl med i startpakken. Det kan tilkøbes i webshoppen. Spejl i rustfrit stål

Når du har købt startpakken får du adgang til en side på webshoppen, med undervisning og streaming af videoer under menupunktet "UNDERVISNING". Du vil samtidig modtage startpakken i løbet af 1-4 arbejdsdage.

OBS!
Personer under 18 år kan ikke købe undervisningsmaterialet, og gravide skal ikke deltage i denne behandling af hovedpine.