Om mig og hvorfor dette tiltag

Mit navn er Gina Lundsgaard Vinther. Jeg er født i 1968.

I mine ungdomsår døjede jeg frygtelig med hovedpine - i perioder deciderede migræneanfald. Efter besøg hos en zoneterapeut, der også anvendte akupunktur i sin behandling, slap hovedpinen og migrænen mig i de følgende godt 15 år. Lige til jeg rundede de 30 år:

Hovedpinen vendte tilbage, men heldigvis ikke i samme omfang som tidligere. Men nok til at genere mig i det daglige. Jeg manglede et effektivt middel - et virksomt "quick-fiks”, der kunne eliminere hovedpinen - helst uden medicin, da selv milde smertepræperater gør mig sløv, og slet bidrager med det nødvendige overskud i min hverdag.

I mit arbejde som fysiologisk behandler har jeg selv benyttet mig af zoneterapi, massage og akupunktur. Behandlingerne mildnede ofte umiddelbart min hovedpine, men aldrig i længere tid af gangen. Aldrig hele dage eller uger.

Jeg manglede et effektivt middel, der kunne gøre mig Fri for hovedpine™ i en fart. Det har jeg fundet nu:

Gennem de seneste 2 år har jeg øvet mig på mig selv. Jeg har ”trænet” klienter og afholdt kurser i selvbehandling og smertefrihed gennem en helt ukompliceret øreakupunktur.

Med baggrund i mine erfaringer og den enkle metode, kan du gennem videoen om Fri for hovedpine™ få hjælp og opleve en ukompliceret vej til effektiv smertefrihed. At blive fri for hovedpine, er en gave at gi' sig selv. Hvornår har du sidst været god ved dig selv?

Gina Vinther, Akupunktør og Nada behandler

Gina Vinther, RAB godkendt akupunktør

Uddannelser

  • 2019 - NADA behandler
  • 2009 - Kostvejleder
  • 2003 - Fysiurgisk Massør, RAB
  • 2003 - Akupunktør, RAB
  • 2000 - Zoneterapeut, RAB
  • 1994 - Social & sundhedsassistent
  • 1992 - Social- & sundhedshjælper

NADA diplom

Akupunktur
Zoneterapi
Massage

RAB registreringsbevis for akupunktur

RAB registreringsbevis for zoneterapi

RAB registreringsbevis for massage